Следвайте ни:

Събития

Великден в Зоологическа градина – София

Уважаеми посетители,

Заповядайте на 16 април (Великден) в Зоологическа градина –София, когато ще се проведе детски празник под надслов „Шарените великденски яйца – и те познават основните и най-важни пътни правила“. Инициативата е в рамките на кампанията “Спри! Детето запази”, организирана съвместно от Столична община ,Пътна полиция при Главна дирекция “Национална полиция”, Съвета по безопасност на движението в София и БНТ, с любезното съдействие на Зоопарк София. Празникът, който ще се проведе на лятната ни сцена ще започне в 16:00 часа.

За веселото настроение ще се погрижат Искрен Пецов, известният илюзинист Ivox Magic и детска танцова формация „Emotion Dancing School“.

На фона на великденско настроение, любимите герои Стопчо, Веселото столично светофарче, шарените великденски яйца Ко-ко, Пи-Пи и Пиу –Пиу отново ще напомнят на шофьорите да бъдат внимателни, дисциплинирани и толерантни и да не забравят, че всички деца са равноправни участници в пътното движение.

Посетителите на Зоопарка ще могат да се включат в празнична великденска томбола със страхотни награди, осигурени от фирма Bosch.

Всички малчугани ще получат шарени великденски яйца, козунаци и интересни награди!

Заповядайте!